1
PREMIUM PLUS

Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe për Shitje (m/f)

Ruaj
Profisol Bayern GmbH
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Profisol Bayern GmbH

Pozicioni: Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe Shitje (m/f)

Detyrat Kryesore:

 • Gjetja e klientëve të rinj potencialë
 • Gjenerimi i klientëve potencialë
 • Caktimi i takimeve
 • Identifikimi i vendimmarrësve kryesorë
 • Këshillim përmes videos
 • Nënkontraktim i aktiviteteve të shitjes

Kërkesat:

 • Eksperiencë në shitje dhe shërbim ndaj klientit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane dhe angleze
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip
 • Njohuri bazë të Microsoft Office

Ofrojmë:

 • Punë të qëndrueshme në një kompani të suksesshme
 • Mundësi për të punuar nga shtëpia
 • Trajnime të vazhdueshme dhe zhvillim profesional
 • Pagë konkurruese dhe përfitime shtesë

Nëse jeni të interesuar, aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu" apo dërgoni CV-në tuaj dhe letër motivimi në info@profisol-bayern.de"

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet