1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistent/e Administrative/Financa

BetaTech SHPK është kompani e specializuar për shitjen e produkteve të teknologjisë informative dhe pjesëve përcjellese të saj, duke qenë një nga kompanitë me serioze dhe inovative në vend dhe më gjërë.

Ne jemi në kërkim të një personi të motivuar për punë dhe me eksperiencë në administratë dhe në fushën e financave.

Përgjegjesitë e punës:

  • Njohuri mbi menaxhimin e kontabilitetit, evidentimin e faturave dhe menaxhimin e dokumentacionit të blerjeve dhe shitjeve.
  • Përcjellja e kartelave të klientëve dhe furnitorëve dhe kontimi i tyre në programin softuerik ProData;
  • Regjistrimi i deklaratave të importit dhe përllogaritja e kostos së importit për produkte.
  • Hartimi dhe raportimi i raportit mujor të shitjeve tek menaxhmenti;
  • Komunikimi me konsulentin e jashtëm për financa;
  • Të ketë njohuri për softuerin për financa ProData dhe Microsoft Office/Excel (e preferueshme).

Të ketë aftësi të mira:

  • Të kryejë detyrat e përgjithshme administrative;
  • Komunikimi, vet-iniciativë, motivim dhe çasje ekipore;
  • Vetë-menaxhimi dhe organizimit të punës;
  • Diplomë bachelor në Ekonomi dhe Financa, do të ketë përparësi.

Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zoterojnë aftesitë e kerkuara lart, të kenë njohuri në përdorimin e programeve kompjuterike dhe të kenë përvojë në departamentin e financave në njeren nga kompanitë vendore.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e jona duke ndjekur një karrierë afatgjatë ju inkurajoimë të aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu" apo të dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën tonë: Info@betatech-ks.com duke shënuar titullin e pozitës që përzgjedhni.

Kategoria Administratë
Skadon 13/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet