1
PREMIUM

Shitës/e në Optikë (Prishtinë, Prizren)

Ruaj
Optika&More
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Shitës/e në Optikë

Lokacioni: Prishtinë, Prizren

Orari: Orar i plotë (8 orë)

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Prezantimi i produkteve dhe shitja e produkteve
 • Ndihmon klientet rreth përzgjedhjes së produkteve në bazë të nevojave të tyre.
 • Ndjek procedurat e shitjes në përshtatje me politikat e kompanisë
 • Mban përgjegjësi për mallin qe ka në dyqan
 • Ofrimi i një sherbimi cilesor, profesional dhe te kënaqshem klientëve
 • Të mund të bëjë faturat e shitjes së produkteve.

 

 • Të ketë komunikim të mire me klientet dhe kolegët
 • Të jetë korrekt në orarin e punës
 • Te mbaje paster vendin e punes
 • Pune ekipore
 • Te kete njohuri per programet Office

 

Konkursi të jetë i hapur nga data 15/04/24 - 15/05/24, të interesuarit mund të dërgojnë CV ne email: optika.more@gmail.com

Kandidatet të cilët i plotesojnë kushtet e lartecekura do të ftohen në fazat e mëtejme për intervistë.

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet