1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Travelista Agency në Prishtinë shpall konkurs për:
 • Agjente e shitjes (1 pozitë)
 Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
 • Të ketë eksperiencë të shitjes në turizëm; 
 • Kuptimin dhe identifikimin e kërkesave dhe nevojave të klientëve; 
 • Gjenerimin e shitjeve për kompaninë; 
 • Të respektojë dhe t'i përmbahet udhëzimeve dhe politikave të kompanisë; 
 • Të komunikojë profesionalisht me klientët, kolegët dhe me bashkëpunëtorët e ndryshëm të kompanisë; 
 • Aftësi ndërpersonale dhe komunikuese. 
Kushte për kualifikim: 
 • Diplomë universitare në Ekonomi, Turizëm, Biznes ose fusha të ngjashme;
 • Përvojë pune në sektorin e turizmit; 
 • Njohja e gjuhës angleze (e obliguar);
 • Njohja e gjuhës turke (përparësi); 
 • Njohuri të mira në programet kompjuterike; 
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi;
 • Të jetë kreative, e motivuar dhe bashkëpunuese në ekip. 
Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" ose në adresën elektronike info@travelistaks.com Vetëm kandidatet e përzgjedhura në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet