1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Njoftim

Ne kemi hapur vende të reja të punës!

Por "ne" nuk jemi thjesht një hotel i zakonshëm.

Ne kemi nevojë për ju që të na ndihmoni të transformojmë industrinë e mikpritjes në Kosovë pasi do të jeni në gjendje të praktikoni ekspertizën tuaj në një markë të njohur hoteli siç është Four Points by Sheraton, ne punojmë për t'i vendosur mysafirët tanë në radhë të parë dhe të jeni të sigurt se me platformën më të mirë të trajnimeve në botë të ofruara nga Marriot International, avansimi i juaj në karrierë është i sigurt. Kompania ofron kushte të jashtëzakonshme pune, 5 ditë punë dy pushim, 8 orë pune në ditë, gjithashtu mbulon transportin, ushqimin dhe sigurimin shëndetësor për të gjithë të punësuarit e saj, 

Four Points By Sheraton Prishtina hap këto vende të lira të punës

Mirembajtes të zonave publike 2 pozita

Mirembajtes ne SPA 1 pozitë

Kamarier/e 2 pozita

Mikëpritese ne Restorant 1 pozitë

Data e shpalljes: 12.04.2024

Vendndodhja: Lagja Marigona, Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni në portalin kosovajob.com:

Dokumentet për aplikim:

  • CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në selim.luma@fourpointsprishtina.com me temën e e-mailit: 

Emri Mbiemri dhe Pozita, 

Ose përmes numrit kontaktues 049764036

Afati i aplikimit deri me datën 10.05.2024 në ora 17:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 10/05/24 (26 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet