IP-Kos

Operator i shitjes në Pompë, Arkatare në market

	 	 

“ IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:

  • OPERATOR i shitjes në Pompë
  • ARKATARE në market

Në këtë lokacion:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë, Drenas, Penuhë dhe Viti.

Përshkrimi i pozitës:  Operator i shitjes në pompë

Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën Operator të shitjes:

  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme ,
  • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Përshkrimi i pozitës: ARKATARE në market:

Do të jetë përgjegjës për shërbimin ndaj klientëve në market, mbarëvajtjen dhe përkujdesjen ndaj produkteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën ARKATARE në market:

  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme ,
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngajshme
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë e shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore, dhe të ketë aftësi të mira kompjuterike.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm:

http://bit.do/e2HXY

Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.08.07.2019

TAGS: IP-KosKosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 1141
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC