Shell Kosovo

Recepsionist/e

	 	 

LOKACIONI: REGJIONI I PRISHTINËS

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PËRGJEGJËS PËR KRYRJEN E KONTROLLIT  TË IDENTITETIT TË MYSAFIRIT SI DHE TË GJITHA PROCEDURAVE TË ZAKONSHME NË RECEPCION, PLOTSIMIN E KËRKESAVE TË MYSAFIRËVE,       
 • PËRGJËGJËS  PËR MBAJTJEN E EVIDENCËS SË MYSAFIRËVE DHE TË VIZITORËVE QË HYJNË DHE DALIN NGA HOTELI,
 • PËRGJEGJËS PËR ZHVILLIMIN E BISEDAVE PERSONALE TELEFONIKE ME KLIENT DHE SHITJE TË SHËRBIMEVE,
 • PËRGJEGJËS PËR DORËZIMIN DHE PRANIMIN E ÇELËSAVE TË DHOMAVE,
 • PËRGJEGJËS PËR TRAJTIMIN PROFESIONIST TË REKLAMACIONEV TË MYSAFIRËVE,BRENDA KUADRIT TË MUNDËSIVE,
 • PËRGJEGJËS PËR PËRKUJDESJE TË SJELLSHME, MIQËSORE, PROFESIONALE DHE XHENTILE NDAJ MYSAFIRËVE,
 • PËRGJEGJËS PËR PËRMBUSHJEN DHE RRESPEKTIMIN E STANDARDEVE TË SHËRBIMIT NË RECEPCION,
 • PËRGJEGJËS PËR ZGJERIMIN DHE RUAJTJEN  E KONTAKTEVE ME MYSAFIRËT,
 • PËRGJEGJËS PËR PROCESIN E REGJISTRIMIT TË MYSAFIRËVE, MARRJEN E TË GJITHA INFORMATAVE,
 • TË RESPEKTOJ HIRARKINË DHE SPECIFIKAT E KOMPANISË,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMOANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NËGRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT,
 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË KOMUNIKIM,
 • ARSIMIMI PROFESIONAL NË FUSHËN  TURIZEMIT DHE HOTELERISË, EKONOMISË APO TË NGJAJSHME,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B E DOMOZDOSHME,
 • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-17.00 NE ,TEL:+38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1721
Kategoria Mikpritje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC