1
PREMIUM PLUS

Punëtor në Shtypshkronjë, Shofer, Sektoriste

Ruaj
Europrint
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Europrint, është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave të mëposhtme:

  • Punëtor në shtypshkronjë
  • Shofera
  • Sektoriste

Kualifikimet:

  • Për pozitën e Punëtorit në Shtypshkronjë, përparësi do të jepet kandidatëve me përvojë në fushën e printimit dhe njohuri në operimin e pajisjeve të shtypshkronjës dhe banorëve të Fushë Kosovës
  • Për pozitën e Shoferit, kandidatët duhet të kenë një licensë drejtimi të vlefshme dhe përvojë në drejtim
  • Për pozitën e Sektoristes, kandidatet duhet të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të jenë të gatshme për të ofruar zgjidhje për klientët. Përparësi kanë kandidatet me përvojë paraprake në shitje

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", duke dërguar CV në emailin albert.z@europrinty.net

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet