1

Shankist/e (2), Shitës/e në Market (3), Punëtor në Pompë (2)

Ruaj
Union Trading
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Union Trading me lokacion Magjistralja Prishtinë-Ferizaj km i 6-të shpall konkurs për pozitat :

  • Shankist/e (2)
  • Shitës/e në market (3)
  • Punëtorë në pompë (2)

Kërkesat për kandidatët:

  • Aftësi komunikimi dhe shërbimi ndaj klientëve.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe dinamik.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë përmes e-mail adresës: union.trading2020@gmail.com apo përmes numrit të telefonit  +383 44 287 097

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/05/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet