1
PREMIUM PLUS

Saldues, Skelar, Punëtor fizik

Ruaj
IEC Intermediary
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania “I.E.C BIO L.L.C”, shpall konkurs për pozita të lira pune,

  1. Saldues (3 pozita)
  2. Skelar (3 pozita)
  3. Punëtor fizik (3 pozita)

Kualifikimet:

  • Diplomë e shkollës së mesme.
  • Certifikata (për poziten Saldues dhe Skelar)
  • Përvojë e punës (e preferuar)
  • Aftësi personale

MËNYRA E APLIKIMIT:

Dokumentacioni për aplikim duhet të ketë:

  • CV me të dhënat kryesore personale dhe përvojen e punës
  • Kopje të diplomës dhe certifikates

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar dokumentet në email: info@iec-ks.com ose duke kontaktuar permes numrit të telefonit : +383 49 464688

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet