1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Palma Furniture, është në kërkim të individëve të talentuar dhe të përkushtuar për të bashkëpunuar me ne në rrugën tonë drejt suksesit të përbashkët

Ju ftojmë të aplikoni për pozitat vakante në kompaninë tonë të cilat i gjeni mëposhtë:

  • Punëtor në CNC (5)
  • Punëtor në Sharr (5)
  • Punëtor në ABS (5)
  • Punëtor Teknik (Grryerje) (5)

Kualifikimet:

  • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
  • Aftësi për të punuar në një ambient ekipor.
  • Përgjegjshmëri dhe precizion në punë
  • Aftësi për të identifikuar dhe zgjidhur problemet teknike në makinat dhe pajisjet industriale

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit

dafina.shahini@palma-mobilje.com ose numrit +377 45 467 807

 

 

Kategoria Prodhim
Skadon 01/05/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet