1
PREMIUM PLUS

Agjent/e i/e Shitjes, Dizajner/e Grafik/e, Shofer

Ruaj
N.T.P Babija
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Pozitat e hapura për punë:

 • Dizajner/e Grafik/e
 • Agjent/e i/e shitjes;
 • Shofer;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Përvojë relevante e punës në fusha te ngjashme;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;

Çfarë ofrojmë ne për punëtort tanë:

 • Saktësi ne pagat mujore;
 • Bonuse mujore dhe vjetore;
 • Shujta ditore;
 • Ditë pune: E Hanë - E Premte

Mënyra Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit 'Apliko Këtu' apo emailit ntpbabija@gmail.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/04/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet