1
PREMIUM

Punëtore me përvojë pune në Estetikë

Ruaj
SiBella's Beauty
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në sallonin e bukurise "Sibella's Beauty" urgjent kërkohet:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për:

  • Thonje dhe Depilim

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet