1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Solid Group është në kërkim të kanditateve për plotësimin e pozitës:

Administratore

Kërkesat:

  • Të ketë të përfunduar fakulltetin.
  • Përparësi gjinija femërore.
  • Kandidatet duhet të kenë njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur).
  • Përvoja e mëhershme në pozita të ngjashme do të konsiderohet përparësi.

Lokacioni – Prishtine te rrethi i Lagjes Marigona

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në email adresen solidkos@gmail.com 

Kategoria Administratë
Skadon 01/05/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet