1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania JOY' shpall konkurs per poziten Social Media Manager

Jemi në kërkim të një Social Media Manager të talentuar për të menaxhuar llogaritë tona në rrjetet sociale. Detyrat e kësaj pozite përfshijnë krijimin e përmbajtjes origjinale, menaxhimin e postimeve dhe përgjigjen ndaj ndjekësve. Do të jeni përgjegjës për imazhin e kompanisë në mënyrë kohezive për të arritur qëllimet tona të marketingut.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kërkoni trendet aktuale dhe preferencat e audiencës
 • Projektimi dhe zbatimi i strategjisë së mediave sociale për të përputhur me qëllimet e biznesit
 • Krijimi, redaktimi, publikimi dhe ndarja e përmbajtjes tërheqëse çdo ditë (tekst origjinal, foto, video dhe lajme)
 • Bashkëpunimi me ekipet e tjera, si marketingu, shitja dhe shërbimi ndaj klientëve për të siguruar konsistencën e markës
 • Komunikimi me ndjekësit, përgjigja ndaj pyetjeve në kohë dhe monitorimi i vlerësimeve të klientëve

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvojë pune si Social Media Manager
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit dhe udhëheqjes
 • Njohuri të gjerë të platformave aktuale të mediave sociale
 • Aftësi të shkëlqyera të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të qarta dhe të sigurta të komunikimit
 • Aftësi efektive të menaxhimit të kohës

Nëse jeni i interesuar, ju lutem të dërgoni CV-në përmes butonit "Apliko Këtu" ose dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit.

info@joy-ks.net

Afati i aplikimit: 10 prill 2024

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 10/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet