1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të interesuarit të aplikojnë përmes linkut: bit.ly/3X6i3Fl

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/05/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet