1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Reforma - Audi KOSOVA, kompania e autorizuar per shitjen e veturave AUDI si dhe per servisimin e veturave Audi, Volkswagen, Skoda dhe Seat shpall konkurs per pozitat:

 • Shofer
 • Mekanik
 • Diagnostifikim i problemeve ne vetura
 • Depoist

Mekanik

Detyrat dhe kerkesat:

 • Njohja e punes ne veturat e brendit Volkswagen , Audi , Skoda , Seat
 • Pervoja punes minimum 3 vjeqare 

Diagnostifikim i problemeve ne vetura

 • Diagnostifikim i problemeve ne vetura ne baze te diagnozes kompjuterike
 • Minimum pervoj 5 vjeqare

 Depoist 

 • Njohja e punes dhe pjeseve te veturave ,
 • Furnizimi i servisit nga depo
 • Plotesimi i kerkesave te pjeseve nga mekanikat per vetura qe servisohen ne Auto Servis . 

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: jobs@reforma-pr.com në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

Kategoria Industria Automobilistike
Skadon 29/04/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet