RBA Angelhom AB

Vende të lira të punës në Suedi (10)

	 	 

Ofrohen 10 vende të lira pune në Suedi nga kompania RBA Angelhom AB - profesioni Murator i turave të fasadës

Personat të cilët do të pranohen në punë do të ju sigurohet dokumentacion (leje qëndrim në Suedi) edhe familjes së ngushtë (gruas dhe fëmijëve). 

Detyrat dhe Përgjegjësltë:

 • Pjesëmarrja në implementimin e projekteve dhe kalkulimi i këtij implementimi
 • Performimi i detyrave në bazë të kërkesave të projektit
 • Profesionist 

  Eksperiencat :
 1. Duhet të keni ndonjë trajnim në fushën e ndërtimtarisë, 
 2. Keni përvojë minimumi 3 vite dhe njohuri të jashtëzakonshme si murator i tullave te fasades 
 3. Leter recomanduese nga kompania qe jeni ose keni qene duke punuar 

Ndërsa aplikacionet duhet të dërgohen në adresën e mëposhtme:

 • email : info@rba-bygg.se
 • nr tel : 049 515 085
 • nr tel Suedi: +46762576478

TAGS:  RBA Angelhom ABSuediKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 5100
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC