1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Inovalty - Home Textile

Lokacioni: Royal Mall, Prishtinë

Pozita: Shitëse

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitjeve: ndihmon, informon & këshillon klientët rreth produkteve
  • Përcjellja e stoqeve
  • Raportime të rregullta ditore/javore
  • Mirëmbajtja e lokalit sipas standardeve tw caktuara

Aftësitë dhe kriteret e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune në shitje
  • Të ketë aftësi të larta komunikative dhe shoqërore
  • Të ketë disciplinë në punë
  • Të jetë fleksibile
  • Të jetë e gatshme të punojë vet dhë në grup
  • Të jetë me vendbanim në Prishtinë ose në afërsi

Kandidatet e interesuara duhet të dergojnë CV-në, me foto të bashkangjitur, në inovalty@gmail.com

Vetëm kandidatet e pëzgjedhura do të kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/04/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet