1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel Amazona shpallë konkurs për pozitën:

  • Recepsioniste

Përgjegjësitë:

  • Pritja profesionale e vizitorëve në respektim të protokoleve dhe rregullave të kompanisë,
  • Mirëmbajtja e recepsionit,
  • Mbajtja e evidencës për vizitorë, pranimi i telefonatave,
  • Ruajtja dhe mbajtja e evidencës fizike të dokumenteve për përdorim të brendshëm.

Kualifikimi juaj:

  • Përvoja në punë të njejta është përparësi,
  • Njohja e përdorimit të paketës Microsoft Office,

Amazona ofron nje page konkuruese dhe  ambient te pershtateshem te punes.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë

CV-në tuaj mund të dergoni përmes E-mail në: info@hotelamazona.com duke vendosur në titull “Aplikim për pozitën Recepsioniste” apo përmes butonit "Apliko Këtu".

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 27/04/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet