1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ZYRA PËRMBARIMORE VAIS LAW SHPALL VENDE TË REJA PUNE 

Zyra Përmbarimore VAIS Law me seli në, me seli në Magjistralja Prishtinë-Shkup, km. 10, p.n., 14000, Lipjan, me Përmbarues Privat Ma.sc. Valdrin Beka dhe Ma.sc. Isa Gacaferi, kërkon kuadro që kërkojnë punë sfiduese dhe me përgjegjësi. 

Në këtë kuptim, Zyra Përmbarimore VAIS Law garanton mundësi për ngritje të kapaciteteve tuaja dhe të mbani hapin me më të rejat në fushën e Përmbarimit dhe në përgjithësi të Judikaturës. 

POZITA QË SHPALLET

  • ZYRTAR/E I RI LGJOR (1 POZITË)

KUALIFIKIMET MINIMALE TE KËRKUARA:

  • Fakulteti Jurudik ose viti i fundit i studimeve;
  • Preferohet Drejtimi Civil Juridik;
  • Dëshira dhe aftësia që të punon si pjesë e ekipit;
  • Aftësia që ti përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës dhe kërkesave të ndryshueshme të detyrave të punës;
  • Njohuri te mira në Microsoft Office (word, excel, outlook);
  • Pantent shofer (B);
  • Njohuri mesatare te gjuhes Angleze;

Përparësi kanë kandidatët që:

  1. mund të dëshmojnë pjesëmarrje në praktika/klinika juridike; dhe
  2. kanë notë mesatare mbi 8.0 

Angazhgimi në punë praktike është më pagesë; 

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në dhe kopjen e diplomës/certifikatës së notave. Dokumentet e kërkuara duhet të dërgohen ne e-mail adresën: infovaislaw@gmail.com

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas përshkrimit të pozitës ftohen në intërvistë.

Konkursi është i hapur deri me datë 08 Prill 2024, ora 16:00

 

Kategoria Ligj & Legjislacion
Skadon 08/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet