1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kreantis.Ks - kompania vendore që është pjesë e kompanis Belge Kreantis.be, kërkon të punësoj kandidatë të kualifikuar për këto pozita:

Pozita : Inxhiner Ndertimtarise 

Kualifikimet:

  • Të jetë i/e diplomuar ose para diplomimit
  • Të ketë njohuri në AutoCad 2d&3D, Tekla 
  • Të jetë i hapur per pune grupore

Kandidateve ju mundësohet dhe trajnimi në programin Tekla

Detyrat e punës që do të përmbushë:

  • Hartimi i modeleve të detajuara 3D me planet e zbatimit përkates
  • Krijimi i modeleve të sakta të parafabrikimit dhe vizatimeve të pjesëve
  • Zhvillimi i strukturave komplekse prej çeliku
  • Modelimi i strukturave komplekse, duke përfshirë planet e betonit dhe armatures
  • Vizualizimet / Renderimet

Orari : Full time

Lokacioni: Prishtine

Të interesuarit duhet të dërgojn këto dokumente:

  • CV 
  • Certifikata të trajnimeve ose specializimeve (nese ka)

Dokumentacionin e përgaditur e dërgoni në këtë email adrese : kreantis.ks@gmail.com

Kompania ofron kushte të mira pune dhe mundësi për zhvillim të metutjeshëm profesional.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 27/04/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet