1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Craft Corp hapë konkurs pune për: 

  • Asistente për Shitje Online

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë përvojë pune me shitjet online së paku 2 vite.
  • Duhet të merret me manaxhimin e kërkesave të klientëve në rrjete sociale.
  • Të marrë porosi të reja.
  • Të regjistrojë porositë në sistem të postës.
  • Duhet të ketë njohuri të mira të gjuhës shqipe dhe angleze.
  • Puna zhvillohet nga zyret e kompanisë
Orari i punës: Fleksibil në dy ndërrime.
Lokacioni: Fushë Kosovë
Paga 400+shujta
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" apo në viber në numrin +38345246745

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet