1
PREMIUM

Agjente për Shërbime me Klientë

Ruaj
Blendi Shop
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Blendi Shop shpallë konkurs pune për pozitën:

  • Punëtore për Shërbime të Ria-s dhe Ipko-s

Lokacioni: Drenas

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të ketë njohuri fillestare në kompjuter.
  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në email-in: garaj_4@hotmail.com, përmes numrit kontaktues +38649285485

ose të lajmërohen tek Blendi Shop Drenas.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/04/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet