Oxa Group

Export Sales Manager

	 	 

Kompania Oxa-Group  me seli në Ferizaj ka hapur konkurs për Export Sales Manager në fushën e orendive/mobilieve

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Krijon dhe ndërton kontaktet me klientë të jashtëm në fushën e industrisë së drurit;
 • Identifikon mundësit të reja për eksport në tregun e jashtëm;
 • Hulumton dhe analizon tregun e jashtëm me qëllim të rritjes së  eksportit;
 • Planifikon dhe zhvillon aktivitetet me qëllim të hulumtimit të nevojave dhe kërkesave të klientëve;
 • Koordinon dhe monitoron shitjen jashtë vendit dhe përkujdeset për mirëmbajtjen e marrëdhënieve me klientë dhe sigurohet që dërgesat të kompletohen brenda afatit të dhënë kohorë;
 • Përgatitë dokumentacionin për eksport dhe sigurohet që klientët të njoftohen me siguracionet dhe taksat doganore si dhe shiqon mundësit ligjore për reduktim të taksave;
 • Në vazhdimësi koordinohet me bashkëpunëtoret dhe mbikëqyrësit me qëllim që produktet të jenë  sipas kërkesës së klientit  dhe standardeve të cilësisë së kërkuar .

 Kriteret për aplikim

 • Diplomë universitare në fushat relevante;
 • Përvojë pune në pozicione të ngjashme ;
 • Njohja e gjuhës angleze në nivel të lartë si dhe njohja e gjuhëve tjera do të konsiderohet përparësi me theks të veçantë gjermanishtes;
 • Aftësi për të krijuar dhe kuptuar strategjitë e shitjes dhe marketingut;
 • I gatshëm për të udhëtuar jashtë vendit dhe për punë me orar fleksibil;
 • Aftësi të larta komunikimi dhe negocimi ;
 • Patent shoferi të kategorisë B

Aplikimi bëhet duke dërguar  CV tuaj si dhe çdo dokument tjetër që dëshmon përgatitjen  tuajën profesionale në posten elektronike hr@oxa-group.com duke e shënuar në subject emrin e pozitës Export Sales Manager

Konkursi mbetet i hapur deri me 30 Gusht 2019 

TAGS: Oxa-Group, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1303
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC