1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Limani Shpk me seli në Prishtinë - Veternik shpallë këtë vend të punës:

  • Arkitekt/e ose Inxhinier/e për Projektimin e Mobiljeve
Aplikuesi duhet të ketë këto njohuri:
  • Njohuri në Softuerin Corpus 3D për dizajnim dhe përgatitje për prodhim të mobiljeve.
  • Njohuri në MS Office.
  • Njohuri të mirë të gjuhës Angleze.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në email-in: nuredin.limani@gmail.com

apo përmes numrit kontaktues 044-141-688.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet