1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune!

Kompania DYQANI.COM hap konkurs për poziten:
  • CALL CENTER në gjuhen shqipe!
Kriteret e punësimit:
  • Përvoja e mëparshme në call center është obligative minimum 2 vjet
  • Të zotëroni aftësi të mira komunikuese dhe në të shkruar.
  • Të jeni energjik dhe kreativ në punë
  • Të keni njohuri nga fusha e marketingut
  • Të jeni fleksibil
  • Të jeni të gatshëm të punoni vetëm dhe punë ne ekip.
Të gjithë personat që i plotësojnë kushtet munden me apliku permes email: info@dyqani.com

Kategoria Telekomunikim
Skadon 26/04/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet