1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Nimi TV”

K O N K U R S

Pozita: Menaxher/e Marketingu

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Është përgjegjës për menaxhimin dhe zhvillimin e strategjisë së Marketingut.
 • Menaxhon përmbajtjen në platformat e mediave sociale në të gjitha kanalet
 • Zhvillon përmbajtjen origjinale të postimeve dhe sugjeron mënyra kreative për të tërhequr më shumë trafik klientësh në rrjetet sociale duke promovuar kompaninë.
 • Menaxhon dhe realizon shpërndarjen e materialeve të Marketingut sipas planit të Marketingut.
 • Planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun digjital, përfshirë SEO/SEM, bazën e të dhënave të marketingut, email, mediat sociale dhe kampanjat reklamuese të ekranit.
 • Përgatitë raporte mbi performancën e përgjithshme të kampanjave të Marketingut në rrjete sociale.
 • Identifikon tendencat dhe teknologjitë më të fundit që ndikojnë në industrinë tonë.
 • Bashkëpunon dhe menaxhon me ekipin e brendshëm për promovimin e produkteve në rrjetet sociale.
 • Zhvillon dhe monitoron buxhetet e kampanjave.
 • Bashkëpunon me Departamentet e tjera në lidhje me fushatat e Marketingut.
 • Raporton në baza ditor, javore dhe mujore.

 Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme në Fushën e Marketingut);
 • Të ketë mbi 3 vite eksperience punë në sektorin Marketing.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Anglezë.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të Google AdWords, Google Trands.
 • Aftësi për të krijuar dhe zhvilluar ide kreative.
 • Aftësi të mira për të menaxhuar me koleg/e dhe aftësi për të punuar në grup.
 • Aftësi për të krijuar tematika në kalendarin promocional.
 • Përcjell përmbajtjen sociale në Facebook, Instagram, Linkedin dhe Youtube.
 • Njohuri bazike në teknologji dhe terminologji të industrisë.
 • Njohuri për funksionimin e strategjive digjiitale.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet të i dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;

Aplikimi bëhet përmes butonit "Apliko Këtu" ose përmes email-it (postës elektronike), në: hr@nimitv.com

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 10.04.2024.

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 10/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet