Shell Kosovo

Menaxher në pikën e shitjes (Prizren)

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

MENAXHER NË PIKEN E SHITJES

LOKACIONI: REGJIONI I PRIZRENIT

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • MENAXHON TË GJITHA PUNËT NË PIKËN SHITËSE, MENAXHON ME STAFIN DHE KA KUJDES MAKSIMAL PËR MBARËVAJTJE TË PUNËVE,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJES DHE RRITJES SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË KOMPANISË,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE  TË VENDOSURA PËR PIKËN SHITËSE,
 • KRIJIMI, MBAJTJA DHE ZGJERIMI I BAZËS SË KLIENTEVE,
 • PËRMIRËSIMI I NEVOJAVE TË KLIENTEVE EKZISTUES, CAKTIMI I CAQEVE TË SHITJES,
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES,
 • ZHVILLLIMI I STRATEGJIVE TË SHITJES DHE PËRCAKTIMI I OBJEKTIVAVE,
 • MONITORIMI I PERFORMANCËS SË PUNONJËSVE NË PIKË DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT,
 • HARTIMI, RAPORTIMI DHE ANALIZIMI I SHIFRAVE TË SHITJEVE,
 • MBLEDHJA E REAGIMEVE TË KONSUMATORËVE DHE HULUMTIMI I TREGUT,
 • RAPORTIMI TEK MENAXHMENTI I LARTË,
 • MBAJTJA E PËRDITSHME  ME PRODUKTET DHE KONKURRENTËT, 
 • MIRËMBAN AMBIENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË.
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT, DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE MENAXHMENTI I LARTË,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE, VETË-MOTIVIM, ZGJIDHJA E KONFLIKTIT, KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKATHËSI TË SHKËLQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • KUPTIMI I MIRË I TË BËRIT BIZNES
 • SHKOLLIMI I LARTË  EKONOMIK, MARKETING, TREGTI DHE MENAXHMENT, GRADA BACHELOR, PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TË BËHET  VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00-17.00 NË TEL: +38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1308
Kategoria Menaxhment
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC