1

Shofer i Makinerive të rënda (10), Punëtor fizik (50)

Ruaj
Alko Impex
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Alko Impex -General Construction“ është në kërkim për disa Shofer të makinerive të rënda për të bashkëpunuar në projektet tona në Kosovë. Ne jemi një kompani e specializuar në ndërtime dhe kemi nevojë për shofer të palodhur dhe të përkushtuar për të na ndihmuar në realizimin e objektivave tona. Përfitoni nga një ambient punësor i shkëlqyer dhe mundësia për të zhvilluar aftësitë tuaja në fushën e ndërtimit.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përkujdesje për punët e ndryshme ndërtimore në objektet tona.
 • Mbajtja e standardeve të sigurisë në vendin e punës.
 • Bashkëpunimi efektiv me ekipin tonë për të siguruar realizimin e projekteve në kohë dhe me cilësi të lartë.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvojë pune si shofer në makineri të rënda duhet te jetë minimum 5 vite.
 • Aftësi për të punuar në ekip dhe për të kryer detyrat në mënyrë të përgjegjshme.
 • Motivim për të mësuar dhe për të zhvilluar aftësitë në fushën e ndërtimit.

Alko Impex -General Construction“ është në kërkim të Punëtorëve fizik për të bashkëpunuar në projektet tona në Kosovë. Ne jemi një kompani e specializuar në ndërtime dhe kemi nevojë për punëtorë të palodhur dhe të përkushtuar për të na ndihmuar në realizimin e objektivave tona. Përfitoni nga një ambient punësor i shkëlqyer dhe mundësia për të zhvilluar aftësitë tuaja në fushën e ndërtimit.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përkujdesje për punët e ndryshme ndërtimore në objektet tona.
 • Mbajtja e standardeve të sigurisë në vendin e punës.
 • Bashkëpunimi efektiv me ekipin tonë për të siguruar realizimin e projekteve në kohë dhe me cilësi të lartë.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvojë pune si punëtor fizik në fushën e ndërtimit është një avantazh.
 • Aftësi për të punuar në ekip dhe për të kryer detyrat në mënyrë të përgjegjshme.
 • Motivim për të mësuar dhe për të zhvilluar aftësitë në fushën e ndërtimit.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë email: info@alkoimpex.com ose na kontaktoni në numrin +38345555220.

Faleminderit për interesimin tuaj për të punuar me ne në Alko Impex General Construction."

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 25/04/24 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet