1

Shofer (Kategoria B, C)

Ruaj
Oberal LLC
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Oberal LLC është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitës:

  • Shofer - Kategoria B ose C

  Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pranimin e mallit nga depoisti sipas faturave të mallit;
  • Bën transportin e mallit prej depos deri tek blerësi;
  • Mban evidencë të rregullt financiare për vlerën e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur në teren;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe negocimit;

Edukimi dhe kërkesat tjera profesionale:

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të kenë i gatshëm për pune ekipore;
  • Të ketë patentë shofer valide të kategorisë B ose C
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë në e-mail adresën: Info@oberal.com

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 24/04/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet