1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

  • 2 Agjenta te shitjes-Minikomerciale (tereni Prishtine )
  • 2 Agjenta te shitjes-Gastronomi (tereni Prishtine)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B 
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjajshme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 06.04.2024, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 26.03.2024

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet