1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Santefarm sh.p.k me seli në Sllatinë e madhe , Fushë Kosovë është kompani farmaceutike me shumicë

KONKURS PUNE

Pozita:

  • 2. Përgjegjës/e i/e shitjes

Kriteret për pozitën:

  • Përvoja e punës në industrinë farmaceutike
  • Diplomë e shkollës së mesme në Farmaci
  • Leja e vozitjes - kategoria B është e domosdoshme
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në  në email në adresen zyrtare:

office@santefarm.com

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/04/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet