1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për: Asistent Mekaniku

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Mbingarkesa dhe demontimi i pjesëve të defektuara të automjeteve.
  • Inspekton dhe teston automjetet për të identifikuar shkakun e problemeve.
  • Mirëmbajtja e automjeteve, si ndërrimi i vajit, filtërve, rripi i alternatorit etj.
  • Mbledhja dhe rregullimi i informacionit teknik rreth automjeteve, duke përfshirë shpërndarjen e pjesëve dhe specifikimeve të prodhuesve.
  • Kryen punë të thjeshta rregulluese në automjete, si zëvendësimi i dritave, baterive, etj.
  • Asistimi në kryerjen e punimeve të rindërtimit të pjesëve të automjeteve.
  • Menaxhimi i inventarit të pjesëve dhe pajisjeve të cilat përdoren për riparime dhe mirëmbajtje.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune si Asistent Mekaniku është një avantazh.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Patent shofer me Kategori B (e obliguar)

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit: hr@postman-ks.com

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet