1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 Konkurs Pune 

Kompania “Oxa Group” për nevojat e kompanisë menaxhuese të qendrave tregtare, “OCM International”  hap konkurs për pozitën: 

Arkitekt 

Vendi i punës: Prishtinë. 

Detyrat dhe përgjegjësitë e vendit të punës: 

 • Bën planifikimin, skicimin, prezantimin e hapësirave të brendshme sipas kërkesave të  qiramarrësve të dakorduara me kontratën e qirasë ndërmjet OCM dhe Qiramarrësit; Udhëheq procesin e përgatitjes së dizajnit, vizatimeve, specifikacioneve dhe përzgjedhjen e  materialit për finalizimin e projekteve; 
 • Monitoron implementimin e dizajnit të enterierit, vlerëson kostot dhe raporton vazhdimisht tek  palët relevante; 
 • Koordinohet me stafin/ekspertët përgjegjës për implementimin e projekteve të dizajnuara; Në vazhdimësi përcjell trendet e industrisë së qendrave tregtare dhe sjellë risi të ideve për organizimin e hapësirave;
 • Përkujdeset për respektimin e standardeve të paracaktuara të dizajnit të enterierit, gjatë implementimit të projekteve individuale në hapësirat tregtare të marra me qira nga qiramarrësit; Përshtatja, ri-dizajnimi dhe balancimi i kërkesave të qiramarrësve për brendet përkatëse sipas  master-planit të qendrës tregtare; 
 • Detyra të tjera të ndërlidhura me pozitën e punës;

Kushtet për aplikim: 

 • Diplomë universitare në fushat relevante, arkitekturë, dizajn; 
 • Përvojë të dëshmuar pune në këtë fushë, është obligative; 
 • Njohuri të avansuara të punës me kompjuter me thekës të veçantë programeve  specifike për renderim, si 3D Max, Archicad, Autocad, etj.;  
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese në të shkruar dhe në të folur; 
 • Njohuri të larta të gjuhës angleze, njohja e gjuhës italiane përbën përparësi; Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës përballimit të presionit dhe caktimit  të prioriteteve në punë;  
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë. 

Çka ofron kompania: 

 • Pagë atraktive;
 • Punësim afatgjatë me kontratë pune sipas legjislacionit në fuqi;
 • Mundësi avancimi në karrierë;

Për të aplikuar duhet të dërgoni një CV në adresën elektronike hr@oxa-group.com duke cekur emrin e pozitës në subjekt, Arkitekt; 

Çdo informatë tjetër që dërgoni si Letër motivuese, referencë, çertifikata të trajnimeve, punime të  ndryshme , do të merret parasysh. 

Afati i fundit për aplikim është data 30/04/2024. 

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 23/04/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet