1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MES - e cila është kompani Zvicërrane, është në kërkim për Inxhinierë Elektrik për të bashkëpunuar me ekipin tonë të pasionuar

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe mbikqyrja e projekteve elektrike në të gjitha fazat, nga planifikimi në implementim.
 • Bashkëpunimi i ngushtë me ekipet tjera për të siguruar koordinimin e duhur dhe efikasitetin në projektet e përbashkëta.
 • Konceptimi dhe planifikimi i projekteve diellore, duke përfshirë sistemet Solar/Photovoltaik

Kualifikimet:

 • Diploma në Inxhinieri Elektrike ose fusha të ngjashme.
 • Përvojë pune relevante në fushën e inxhinierisë elektrike.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.

Përfitimet:

 • Pagesë të mirë
 • Vendi i punës: Prishtinë, Gjilan, Home Office
 • mundësia e hapjes e një dege të re në Prishtinë ose Gjilan me kompaninë tonë MES
 • Në kujdesemi për të gjitha gjërat që ju nevojiten për pune, si për ambientin e plotë të punës, programet dhe më shumë
 • Trajnimi në programet dhe gjërat e nevojshme për Zvicerr, nga ana jone me pagesë të plotë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në arkitekt.inxhinier@outlook.com

Kategoria Inxhinieri
Skadon 23/04/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet