1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kopshti “ LINDI” hap konkurs pune për:
  • Edukatore
Kushtet për aplikim:
  • Edukimi dhe zhvillimi në fëmijërinë e hershme 0-6 vjeç;
  • Pedagogji e përgjithshme;
  • Programi i mirëqenies dhe kujdesit ndaj fëmijëve, Kolegji AAB.
  • Aftësi të mira komunikuese,
  • Të njihni mirë psikologjinë dhe botëkuptimin e fëmijëve,
  • Të jeni persona të besueshëm, të përgjegjshëm dhe të motivuar për punë,
  • Të keni aftësi për punë në grupe,
  • Të jeni strikte në punë,
  • E preferueshme të keni përvojë pune.
Mund të na kontaktoni në nr. 049-635-850

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 23/04/24 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet