1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

VENDE TË LIRA PUNE:

Content Management (Data Entry)

"KoCon" ist seit 2018 erfolgreich in Peja, tätig und wächst jährlich durch qualitativ hochwertige Dienstleistungen, hauptsächlich für internationale Kunden und Partner. Wir unterstützen Unternehmen beim Datenmanagement, helfen bei Einkaufsprozessen, Übersetzungen und bieten diverse Backoffice-Lösungen an.

Unsere Vision als Unternehmen ist es, mit langfristige Kooperationen zuwachsen und Partnerschaften aufzubauen, insbesondere im Bereich des Content Managements. Es ist uns auch wichtig einen guten und sicheren Arbeitsplatz bieten können.

Das sind deine Aufgaben

 • Erweiterung und Anpassung des Contents auf unserer Webseite durch das Hinzufügen von neuen und Aktualisieren von bereits bestehenden Produkten
 • Optimierung von Such- und Filterfunktionen, um ein positives Nutzungserlebnis für unsere Kunden sicherzustellen
 • Verarbeitung von Daten- und Produktkategorisierungen aus verschiedenen Quellen und mit unterschiedlichen Formaten, um unser Produktangebot auf unserer Webseite weiter voran zu bringen
 • Verbesserung unserer Arbeitsabläufe durch Einbringung Deiner Ideen und Erfahrungen
 • Enge Abstimmungen mit den Kollegen

Dies bringst du mit

 • Abgeschlossene kaufmännische Ausbildung oder eine ähnliche Qualifikation
 • Idealerweise hast Du bereits erste Berufserfahrungen im Content Bereich gesammelt, gerne lernen wir Dich jedoch auch als Berufseinsteiger oder Quereinsteiger ein
 • Keine Scheu vor großen Datenmengen, z.B. in Excel
 • Hohe Internetaffinität und Spaß am Arbeiten in einem agilen Umfeld
 • Selbstständige, strukturierte und exakte Arbeitsweise
 • Verhandlungssichere Deutschkenntnisse und gute Englischkenntnisse

Das bieten wir an

 • Eine leistungsgerechte Vergütung
 • Wir bringen Dich voran: Individuelle Entwicklungs- und Weiterbildungsmöglichkeiten durch unser starkes und nachhaltiges Wachstum.
 • Ein zukunftsorientiertes Arbeitsumfeld mit moderner Arbeitsplatzausstattung
 • Diverse Weiterbildungsprogramme und individuelle Entwicklungsmöglichkeiten
 • Eine umfängliche Einarbeitung und persönliche Betreuung
 • Abwechslungsreiche und verantwortungsvolle Aufgaben sowie Raum für eigene Ideen
 • Eine lebendige Teamatmosphäre als auch kurze Entscheidungs- und Kommunikationswege
 • Sehr gute Erreichbarkeit mit öffentlichen Nahverkehr und PKW

Interes? Apliko tani!
Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit përmes butonit "Apliko Këtu" ose me e-mail: HR@koconshpk.com

KoCon SH.P.K. | Mbretëresha Teuta Semitronix Nr. 3 | 30000 Peje | Kosovo 


“KoCon” funksionon me sukses në Pejë që nga viti 2018 dhe po rritet çdo vit përmes shërbimeve cilësore, kryesisht për klientë dhe partnerë ndërkombëtarë. Ne mbështesim kompanitë me menaxhimin e të dhënave, ndihmojmë në proceset e blerjeve, përkthimeve dhe ofrojmë zgjidhje të ndryshme në Back-Office. 

Vizioni ynë si kompani është të rritemi me bashkëpunime afatgjate dhe të ndërtojmë partneritete, veçanërisht në fushën e menaxhimit të përmbajtjes te te dhenave. Është gjithashtu e rëndësishme për ne që të jemi në gjendje të ofrojmë një punë të mirë dhe të sigurt. 

Detyrat e tua 

 • Zgjerimi dhe përshtatja e përmbajtjes në faqen tonë të internetit duke shtuar produkte të reja dhe duke përditësuar ato ekzistuese 
 • Optimizimi i funksioneve të kërkimit dhe filtrit për të siguruar një përvojë pozitive të përdoruesit për klientët tanë 
 • Përpunimi i të dhënave dhe kategorizimi i produkteve nga burime të ndryshme dhe me formate të ndryshme për të promovuar më tej ofertën tonë të produktit në faqen tonë të internetit 
 • Përmirësimi i proceseve tona të punës duke sjellë idetë dhe përvojat tuaja 
 • Koordinim i ngushtë me kolegët 

Çfarë do sjellësh me vete? 

 • Trajnim komercial i përfunduar ose një kualifikim i ngjashëm 
 • Idealisht, ju keni fituar tashmë përvojë fillestare profesionale në fushën e përmbajtjes, por ne gjithashtu do të ishim të lumtur t'ju trajnonim si fillestar ose ndërrim të karrierës 
 • Mos kini frikë nga sasitë e mëdha të të dhënave, p.sh. në Excel 
 • Afinitet i lartë në internet dhe argëtim duke punuar në një mjedis të shkathët 
 • Mënyrë e pavarur, e strukturuar dhe e saktë e punës 
 • Njohuri të rrjedhshme të gjuhës gjermane për biznes dhe njohuri të mira të gjuhës angleze 

Cfare ne ofrojme 

 • Një shpërblim te knaqshem i lidhur me performancën 
 • Ne ju çojmë përpara: Zhvillimi individual dhe mundësitë e mëtejshme të trajnimit përmes rritjes sonë të fortë dhe të qëndrueshme. 
 • Një mjedis pune i orientuar drejt së ardhmes me pajisje moderne të vendit të punës 
 • Programe të ndryshme trajnimi të mëtejshëm dhe mundësi zhvillimi individual 
 • Trajnim gjithëpërfshirës dhe mbështetje personale 
 • Detyra të ndryshme dhe të përgjegjshme, si dhe hapësirë për idetë tuaja 
 • Një atmosferë e gjallë ekipore, si dhe kanale të shkurtra vendimmarrjeje dhe komunikimi 

Interes? Apliko tani!
Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit  përmes butonit "Apliko Këtu" ose me e-mail: HR@koconshpk.com

KoCon SH.P.K. | Mbretëresha Teuta Semitronix Nr. 3 | 30000 Peje | Kosovo 

Kategoria Menaxhment
Skadon 23/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet