1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik dhe telekomit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. 

https://interadria-ks.com/

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Teknik  i instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Instalimi i pajisjeve për internet dhe kabllovik;
 • Konfigurimi i pajisjeve dhe mirëmbajtja e rrjetit;
 • Testimi i pajisjeve sipas standarteve përkatëse dhe zgjedhja e problemeve në kohë duke përmbushur kërkesat dhe nivelin e shërbimit;
 • Identifikimi i dëmtimeve dhe mobilizimi i të gjitha burimeve për të zvogëluar kohën e zgjidhjes së incidentit;
 • Propozon zgjidhje përfundimtare të problemeve.
 • Detyra tjera të përcaktuara nga eprori;

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Eksperiencë e punës ( e preferueshme);
 • Certifikim në IT Essential ose CCNA ( e preferueshme);
 • Bashkëpunues me ekipin;
 • Aftësi komunikimi;
 • Patent shofer, kategoria “B”;

Të interesuarit mund ta dërgojne CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com

Data e fundit e aplikimit : 11.04.2024

Kategoria Inxhinieri
Skadon 18/04/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet