Think Speak and Change

Trajnime falas

	 	 

RRITJEN E PUNËSIMIT PËRMES ZHVILLIMIT TË NDËRMARRËSISË TEK TË RINJTË

Ky project financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – MKRS

T R A J N I M E   F A L A S

Për të rinjët e moshës 18 – 24 vjeç

Krijo kontaktin e pare professional me punëdhënësin e ardhshëm. Eja në trajnim dhe zhvillo shkathtësitë e buta!

Aplikoni: Përmes email-it thinkspeakandchange@gmail.com duke i dërguar të dhënat personale dhe pritshmëritë e juaja nga ky trajnim. Për cdo paqartësi ju lutem kontaktoni në numrin: 049-536-736

Vendi i trajnimeve: Restaurant Sirena (Arbëri, Rruga Ahmet Krasniqi) Prishtinë.

Trajnimet do të mbahen më 24,25,26 Korrik dhe më 8,9 Gusht 2019.

Apliko - Numri i pjesëmarrësve është i limituar!

Pas trajnimit pjesëmarrësit e trajnimit do të pajisen me Certifikatë nga THSC

TAGS: Think Speak and Change, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 5194
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC