1
PREMIUM PLUS

Ekonomist (3) (Benghazi, Libi)

Ruaj
2A Group Sh.P.K.
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
2A Group Sh.p.k. është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për plotësimin e pozittës për:
 • Ekonomist (3)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon dhe mbikëqyrë punën në financa dhe buxhet;
 • Kontrollon zbatimin e rregullave për financa dhe buxhet;
 • Planifikon pagesat dhe bënë përgatitjen e buxhetit në bashkëpunim me Menaxherin e projektit;
 • Kryen të gjitha pagesat,
 • Përgatitë raportet financiare;
 • Mirëmbanë aspektet administrative të zyrës;
 • Kontrollon përdorimin e mjeteve financiare dhe të buxhetit për objektivat për të cilat janë përcaktuar;
 • Rregjistrimin e faturave të shitjeve dhe blerjeve, kontrolli i detajuar i elementeve të faturave dhe kontabilizimit të tyre;
 • Regjistrimi i transaksioneve i bankave, ecurinë e gjendjeve në llogaritë kontabël;
 • Detyra të tjera që lidhen me punën dhe përgjegjesitë brenda Departamentit të Financës. Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura përformon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti Ekonomik;
 • Së paku 3-5 vite përvojë pune në fushën profesionale;
 • Njohuri pune të programeve Microsoft Office (Word, Excel, Outlook);
 • Njohja e Gjuhës Angleze;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punës në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjësi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Kualifikimet e lartë shënuara janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" apo në email adresë info@2a-ks.com deri me datë 05 Prill 2024.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 05/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet