1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

POZITA: ASISTENTE NE SHITJE

FAB BY LUXURY -  fashion store

Qendra tregtare "Royal Mall"

Përshkrimi i Pozitës: Si Asistent/e në Shitje, ju do të jeni fytyra e kompanisë për klientët tanë dhe do të luani një rol të rëndësishëm në përmbushjen e objektivave të shitjes.

Detyrat Kryesore:

  • Ndihmë në prezantimin e produkteve ose shërbimeve te klientët dhe ofrimi i këshillave apo asistimin në zgjedhjet e tyre.
  • Përgjegjësi për organizimin e inventarit të produkteve.
  • Menaxhimi i pyetjeve të klientëve, në rrjete sociale, duke siguruar një shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.
  • Ndihmë në planifikimin dhe zbatimin e strategjive të shitjes për të rritur shitjet.

Kualifikimet dhe Aftësitë.

  • Aftësi të forta komunikuese në verbale dhe në shkrim.
  • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office dhe aftësi bazë në përdorimin e teknologjisë..
  • Natyrë proaktive dhe aftësi për të punuar me efikasitet si në mënyrë të pavarur ashtu edhe si pjesë e një ekipi.

Çfarë Ofron Pozita:

  • Mundësinë për të punuar në një mjedis dinamik dhe sfidues.
  • Rrogë konkurruese dhe një paketë stimuluese të përfitimeve.
  • Mundësi për rritje profesionale dhe zhvillim personal brenda kompanisë.

Tê interesuarat tê dêrgojnê CV-nê tê bashkangjitur me njê foto nê kêtê email: fabbyluxury@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet