1
PREMIUM

Bileter/e

Ruaj
Cineplexx International
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune për pozitën: Bileter/e (1)

Kushtet që duhet t’i plotësojë kandidati janë këto:

  • Kontrollimi i biletave dhe orientimi i vizitorëve
  • Gjuha angleze (preferohet, por jo patjetër!)
  • Aftësi të mira për shërbim ndaj klientëve
  • Kontrollimi i sallave dhe mirëmbajtja e tyre

Konkursi të jetë I hapur nga sot 21.03.2024 deri me  09.04.2024.

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni përmes butonit "Apliko Këtu" ose në këtë e-mail: kinema-rks@cineplexx.eu

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet