1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel International Prishtina & Spa është një hotel me 5 yje I tipit “Biznes Class Hotel” me të gjitha kushtet qe nevojiten për këtë lloj të hotelerisë, duke përfshi dhomat komode, restaurantet dhe baret, spa center me pishinë të brendshme si dhe  sallat e konferencave dhe organizimeve te ngjashme.

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita e hapur : 1 Night Auditor/Recepsionist I nates (M)

Përgjegjësitë:

  • Siguron shërbime cilësore  për të gjithë mysafirët e hotelit
  • Pritja me mirësjellje e mysafirëve të cilët kanë arritur në hotel
  • Evidentimi  i problemeve në hapësirën e hotelit gjatë ndërrimit së natës 
  • Kryerja e pagesave për shërbimet e ofruara nga hoteli

Aftësitë:

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
  • Njohja e gjuhës angleze 
  • Të jetë komunikativ
  • Të këtë paraqitje profesionale
  • Të këtë aftësi të punës në grup
  • I/E motivuar për punë

Ne ofrojmë kushte të mira të punës në një ambient shumë të përshtashem, nese dhe ti dëshiron të jesh pjesë e stafit tonë, na kontakto 😊

Në email: info@hotelinternationalprishtina.comOse ne numrin: 038 600 222

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/04/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet