1
PREMIUM PLUS

Inxhinier, Saldues, Punëtor Ndihmës në Prodhim, Mirëmbajtëse

Ruaj
GalvaSteel SHPK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GalvaSteel shpall konkurs për pozitat:

 • Inxhinier
 • Saldues
 • Punëtor Ndihmës në Prodhim
 • Mirëmbajtëse

Inxhinier

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgaditja e projekteve përkatëse
 • Monitorimi i realizimit të projekteve, kontrollimi
 • Detyra të tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Diplomë universitare në fakultetin teknik, makinerisë
 • Njohuri të shkëlqyeshme të përdorimit të pakos MS Office, Auto Cad, Tecla
 • Të njoh në nivel të avancuar gjuhën angleze
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Përparësi - përvoja paraprake në industrinë e metaleve, njohja e makinerisë

Saldues

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative
 • Aftësi të saldimit me Tig - Mik
 • Detyra të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi për kryerjen e punës nën presion
 • Përvoja në fushën përkatëse është e obliguar

Punëtor Ndihmës në Prodhim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative 
 • Detyrat të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi të mira ndërpersonale
 • Përvoja në fushën përkatëse konsiderohet përparësi por jo e domosdoshme

Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pastrimi i të gjithë hapësires
 • Kontrolli i rregullt i të gjitha hapësirave duke përdorur vetë iniciativë për punët më urgjente
 • Detyra të tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë aftësi për të punuar e pavarur

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: Info@galvacoat-ks.com

NR KONTAKTUES 049100119

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/04/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet