1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

QENDISTARE

Brendi VloraKaltrina, me pervoje te gjate ne fushen e modes, qe vazhdon te krijoje vlere ne kete industri eshte ne kerkim te kandidateve profesional qe t’i bashkohen kompanise.

Pozita- Qendistare

Detyrat dhe pergjegjsite:

  • Roli juaj ne kompanine tone do te perfshije qendisjen e fustanave dhe te detajeve te ndryshme me dore.

Kerkesat:

  • Përvoja e mëparshme ne kete fushë.
  • Aftësia për të ofruar punë me cilësi të lartë brenda afateve kohore të përcaktuara.
  • Aftesia per te ju pershtatur kerkesave tona.
  • Perkushtim ndaj detajeve.

Mënyra e aplikimit:

Nëse jeni të interesuar dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj në: hr@vlorakaltrina.com ose +383 48 700 711 kandidatët do të vlerësohen dhe kontaktohen nëse kalojnë shqyrtimin fillestar. 

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 17/04/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet