1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Yess Pharma hapë konkurs! 
Pozita: Sales and Application Engineer
Detyrat:

  • Aftësi të mira për nxenie të informatave të reja në fushën e pajisjeve mjekësore.
  • Trajnimi i klientëve/mjekëve në përdorimin e aparaturave mjekësore.
  • Komunikim dhe prezantim të produkteve tek klientët.
  • Ofrimi i një shërbimi cilësor dhe profesional për klientët.
  • Shitje e pajisjeve mjekësore nga portfolio që posedon kompania.

Yess Pharma ju ofron mundësinë e ngritjes në karrierë duke qenë pjesë e programeve edukative të prodhuesve më të mëdhenj të pajisjeve mjekësore në botë. 
Obligative njohja e gjuhës angleze dhe posedimi i patentë shoferit.
Orari i punës:
09:00 - 16:00 - Nga e hëna deri të premten.
Mënyra e aplikimit:
Te interesuarit duhet të aplikojnë duke dërguar CV, në email: info@yesspharma.com apo përmes butonit "Apliko Këtu" deri më datën 18.04.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet