1

Kamarier/e, Shankist/e (Prizren, Prishtinë)

Ruaj
Prince Coffee House
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prince Coffee House në lokacionin e Prizrenit shpall konkurs pune për:

  • Kamarier/e 
  • Shankist/e

Prince Coffee House në lokacionin e Prishtinës në rrugën Muharrem Fejza shpall konkurs pune për:

  • Kamarier/e
  • Shankist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Aftësi për të punuar në ekip

Kushtet e punës:

  1. Pagë konkuruese
  2. Trajnime për pozita përkatëse
  3. Mundësi avancimi
  4. Bonuse dhe benifite mujore
  5. Sigurim shëndetesor

Të gjithë të interesuarit/at për lokacionin e Prizrenit mund të na kontaktojnë në nr. +38344 450-112 ose përmes e-mail info@princecoffeeshops.com si dhe të interesuarit/at për lokacionin e Prishtinës mund të na kontaktojnë në nr. +38349 839 -789 ose përmes e-mail info@princecoffeeshops.com

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 17/04/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet