1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZICIONET:   Kuzhinier/e 

NJESIA:            Restaurant SALT - Prishtina                 

PËRGJEGJËSITË:

 • Përgatitja, gatimi dhe prezantimi i pjatave me cilësi të lartë;
 • Ndihmon shefin e kuzhinës në krijimin e artikujve të menusë, recetave dhe zhvillimin e pjatave;
 • Mbikëqyr në mirëmbajtjen e standarteve të sigurisë së kuzhinës dhe ushqimit;
 • Studion çdo recetë dhe mbledh të gjithë përbërësit e nevojshëm;
 • Sigurohet që dëmet dhe humbjet të jenë minimale nga monitorimi i kujdesshem i metodave të pergatitjes së ushqimit;
 • Siguron që higjena të jetë maksimale në kuzhinë;
 • Bashkëpunon me pjesën tjeter të ekipit të kuzhinës për të siguruar ushqim dhe sherbim me cilësi të lartë.

KËRKESAT:

 • Eksperiencë në industrinë e restoranteve dhe kuzhinës:
 • Të njohë dhe zbatojë parimet e higjenes së ushqimeve dhe te kuzhinës gjatë punës.
 • Aftësi per zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;
 • Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

Të gjitha të interesuar/i/at, mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili shjakupi@rhg.al ose të shkruajne ne Whatsap/Viber ne numrin + 383 49 536 537

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 17/04/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet