1
PREMIUM PLUS

Automekanik, Vozitës (Kategoria B dhe C )

Ruaj
Auto Beda
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

BEDA SH.P.K hap konkurs per pozitat :

  • Automekanik ( 5 vende të lira )

Detyrat kryesore përfshijnë:

  • Diagnostikimi dhe riparimi i automjeteve.
  • Mirëmbajtja e automjeteve dhe përpjekjet e përgjithshme të rrugëtimit.
  • Përpunimi i detyrave të ndryshme mekanike.

  • Vozitës ( Kategoria B dhe C ) ( 1 vend I lirë )

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi komunikuese.
  • Efikasitet në punë ekipore.
  • Patent shoferi kategoria (B dhe C) 

Për pozitën Automekanik nevojitet së paku 5 vite pervojë pune.

Mënyra e aplikimit:

Ju lutem dërgoni CV-të tuaj në emailin:  velastina@velastina.com
Numri kontaktues: 045 800 807

Kategoria Industria Automobilistike
Skadon 17/04/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet